Студии

Добредојдовте на ФОН Универзитет.
На нашата веб страница ќе ги најдете сите информации кои сакате да ги дознаете за ФОН Универзитет и студиите на нашата институција. Идните студенти во секое време можат да се запознаат со нашата институција, квалитетите и можностите кои таа ви ги нуди. Следете ги активностите и настаните за поблиску да не запознаете и погледнете какви услови, квалитет и опременост ви нудиме.

Универзитетот нуди до-дипломски, после дипломски студии и докторски студии на сите од акредитираните факултети. Студирањето на ФОН се врши по Болоњскиот процес, со примена на Европскиот кредит трансфер систем. Одберете некоја од нашите наставни програми и придружете ни се на патот кон Европското образование.

Повелете на ФОН Универзитет!

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?