Факултети

Во моментов ФОН-Универзитетот има акредитирано 10 факултети, на кои се одвива настава по највисоки Европски стандарди со примена на најсовремена технологија. Ве покануваме да го одберете вистинскиот факултет за Вашата иднина!

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?