Отворени денови за упис

Почитувани идни студенти,

Ве известуваме дека во периодот од 1 до 16 јуни секој работен ден имате можност да се сретнете со вашите идни професори и декани и да добиете лично информации околу вашите идни студии.

Се што треба да направите е да закажете средба на 02 2 44 55 03 или 070 345 999.  Секој работен ден од 09 до 15 часот.

ЛОКАЦИЈА: ФОН Универзитет - Бул. Киро Глигоров бр. 5, Скопје

Ве очекуваме

Дополнително ве известуваме дека е отворен системот за добивање на СМС информации околу состојбите со слободни места, се што треба да направите е да се регистрирате на овој ЛИНК

 

 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?