Платени пракси и образование во Шпанија

Почитувани студенти,

Во рамките на билатералниот договор кој ФОН го има со Spain Internship, за нашите студенти, ве известуваме дека е достапна нова листа на платени пракси (помеѓу 500 и 1000 евра месечно).

Листата на пракси може да ја преземете на овој ЛИНК

За поголемиот дел од праксите, компаниите го покриваат и авионскиот транспорт и сместувањето во Шпанија.

Студентите на ФОН е потребно да се регистрираат на интернационалниот сајт (https://www.spain-internship.com/en/), во делот за регистрација за студентите, во полињата University Coordinator Name и University Coordinator Email треба да наведете: Prof. d-r Irina Chudoska и irina.chudoska@fon.edu.mk

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?