Прв академски час за 2018-2019

Ве известуваме дека првиот академски час за академската 2018-2019 ќе се одржи на 01 октомври (Понеделник) со почеток во 13 часот на Универзитетот ФОН во Скопје. Со свечената академија ќе раководи Ректорот Проф. д-р Нано Ружин.

Студентите кои се запишале на дисперзираните студии во Струга ќе имаат организиран превоз а подетални информации можат да добијат на телефонските броеви на студентските служби во Струга. 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?