Отворени денови за матурантите

Почитувани матуранити,

Ве известуваме дека Универзитетот ФОН ќе организа отворени денови на 11 и 12 мај од 10 до 14 часот на главниот универзитетски кампус во Скопје.

Идните студенти ќе имаат можност да се запознаат со работењето на факултетите и да остварат личен контакт со своите идни професори.

Ве покануваме да присуствувате.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?