Систем за рано информирање за идни студенти

Почитувани матуранти и идни студенти ве замолуваме да одвоите две минути од вашето време и детално да го прочитате ова соопштение.

Универзитетот ФОН заедно со Универзитетите во Валенсија, Вашингтон и Милано од оваа година воведуваат квоти за студирање (300, 400 и 500 евра школарина со сите вклучени трошоци за семестар), што значи дека доколку квотите се пополнат во првиот уписен рок, втор и трет уписен рок на факултетите во состав на Универзитетот нема да има. 

Со цел да сите идни студенти да има еднакво можност навремено да ги добијат сите информации за упис и за да се избегнат несакани ситуации во кои студентите ќе се соочат со пополнети квоти, воведовме систем за рано информирање и предупредување!

Детални информации за упис може да прочитате на овој ЛИНК

Кандидатите треба да ги остават податоците во следниот формулар и еднаш неделно нaјновите информации ќе ги добиете во форма на СМС на вашиот мобилен телефон.

Disclaimer: Универзитетот не одговара доколку идните студенти не ги оставиле своите податоци и нема слободни места за упис.

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?