Меѓународен симпозиум на ФОН

Универзитетот ФОН и Институтот за истражување во образовните науки Ве известуваат дека од 6.7.2017 година до 9.7.2017 година во просториите на Универзитетот ФОН во Скопје ќе се одржи „Третиот Меѓународен Симпозиум за Образование и Социјални Науки на Турската Геокултура“.

 

Свеченото отварање на симпозиумот е во петок, на 6.7.2017 година во просториите на Универзитетот ФОН.
Колку сме „ем башка , ем барабар“ на почетокот од 21 век.

 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?