Нови студиски програми и уписи за студенти

Универзитетот ФОН во соработка со Универзитетите во Вашингтон, Валенсија и Милано ги претставува новите студиски програми за идните студенти, кои ќе имаат можност да одберат и двојна диплома со Европските и Американски универзитетити.

Програмите за студирање, заедно со предметите и звањата кои се добиваат по дипломирањето може да се преземат со кликнување на линковите на полето ПРЕЗЕМИ:

Правни науки - ПРЕЗЕМИ

Економски науки - ПРЕЗЕМИ

Информатика - ПРЕЗЕМИ

Дизајн и мултимедија - ПРЕЗЕМИ

Факултет за странски јазици - ПРЕЗЕМИ

Политички науки и дипломатија - ПРЕЗЕМИ

Детективи и безбедност - ПРЕЗЕМИ

Спортски менаџмент - ПРЕЗЕМИ

Архитектонски факултет- ПРЕЗЕМИ

Детали за уписите и потребна документација може да добиете со кликнување на овој ЛИНК

Новозапишаните студенти ќе бидат студираат во некоја од следниве квоти:

- Квота 1 - 600 евра годишна школарина (300 евра по семестар), за ученици со среден просек од од 4.00 до 5.00

- Квота 2 - 800 евра годишна школарина (400 евра по семестар), за ученици со среден просек од 3.00 до 4.00

- Квота 3 - 1000 евра годишна школарина (500 евра по семестар), за ученици со среден просек под 3.00

Со цел да сите идни студенти да има еднакво можност навремено да ги добијат сите информации за упис и за да се избегнат несакани ситуации во кои студентите ќе се соочат со пополнети квоти, воведовме систем за рано информирање и предупредување!

Кандидатите треба да ги остават податоците во следниот формулар и еднаш неделно нaјновите информации ќе ги добиете во форма на СМС на вашиот мобилен телефон.

Disclaimer: Универзитетот не одговара доколку идните студенти не ги оставиле своите податоци и нема слободни места за упис.

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?