Фабрика на знаење 2018

Универзитетот ФОН и оваа година го отпочнува проектот ФАБРИКА НА ЗНАЕЊЕ. Преку овој проект повеќе од 1000 студенти веќе се вработени во некои од партнер компаниите кои до сега беа дел од овој проект.

Студентите треба да аплицираат во формуларот на оваа страна а потоа ќе бидат контактирани од страна на координаторите околу спецификите за отпочнување на работа на зададените проекти кои се дел од овој проект во 2017-2018.
 

Подетални информации за проектот може да прочитате на овој ЛИНК

ФАБРИКА НА ЗНАЕЊЕ 2017 ЛИНК

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?