Информација за матуранти за академска 2018/2019

Почитувани,

Заради воведените квоти за студирање и можноста за недостаток на слободни места за студии. Ве известуваме за следново:

Кандидатите за упис во прва година треба да ги остават податоците во следниот формулар и да притиснат submit. Eднаш неделно нaјновите информации ќе ги добиете во форма на СМС на вашиот мобилен телефон. За слободни места за упис во прва година на студии.

Прием на документи во втор уписен рок се: 5,6 и 7 септември 2018.

МОМЕНТАЛНА СОСТОЈБА НА ПОПОЛНЕТИ КВОТИ ЗА ПРВ ЦИКЛУС: 84.7%

ЦЕЛОКУПНИОТ КОНКУРС ВО WORD ФОРМАТ МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ НА ОВОЈ ЛИНК

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?