Отворени денови за матуранти

Почитувани идни академски граѓани,

Ве известуваме дека на 25 април 2018 (среда) од 09 до 16 часот, Универзитетот ФОН ќе организира отворени денови за матурантите.

Во рамките на отворените денови идните студенти и нивните родители ќе може да се запознаат со своите професори, да ги погледнат условите за настава, да се информираат за студиските програми и да ги постават сите прашања кои ги интересираат.

Отворените денови се во соработка со универзитетските партнери: (Valencia UniversityBertone Design AcademyPolitechnico di Milano и George Town University

ЛОКАЦИЈА: ФОН Универзитет - Бул. Киро Глигоров бр. 5, Скопје

Дополнително ве информираме дека во тек е аплицирањето за стипендии за студирање за матурантите. Аплицирањето се прави преку кликнување на следниов ЛИНК

 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?