Распореди

Глобален годишен календар 2016/17

Испитите кај проф. д-р Славчо Чунгурски ќе се одржат на 5.12.2016 (понеделник) со почеток во 10 часот во просторија 607.

Испитот по англиски јазик за студентите од економски, правен, факултет за детективи и безбедност, факултет за политички науки, информатика, архитектура и дизајн ќе се одржи на 7.12 во 12 часот во амфитеатар 2.

 

Јазик:     Факултет:

Декемвриска сесија

Настава втор циклус

Настава зимски 2016

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?