Распореди

Глобален годишен календар 2018/19

Испитот Информатички технологии за сите факултети ќе се одржи во петок 19.10.2018 во 12 часот во 715.

Испитите Англиски јазик 1 и Англиски јазик 2 на Економски, Правен, Информатика, Архитектура, Детективи и безбедност, Спорт и спортски менаџмент и Политички науки ќе се одржат на 19.10.2018 во 14 часот.

Јазик:     Факултет:

Настава зимски семестар

Распореди на обврски 2018/19

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?