Информација за апсолвентска вечер

Почитувани апсолвенти,

Ве известуваме дека на 22 мај 2017 во ресторан Везилка ќе се одржи апсолвентска вечер  со почеток од 19:30 до 24:00 часот. 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?