Јунска испитна сесија

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ НА ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ЗАПИШАНИ НА ПРВ И ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ДЕКА ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО ПЕРИОДОТ ОД 19.06.2017 - 03.07.2017.

УПЛАТАТА ЗА ИСПИТИТЕ И ЕВЕНТУАЛНА ЗАОСТАНАТА РАТАТА ЗА ШКОЛАРИНА ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 11-06-2017 ДО 19-06-2017.
 
ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ВО СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ОД 13-06-2017 ДО 19-06-2017.

ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЕДЕН ИСПИТ СЕ УПЛАТУВА 630 ДЕНАРИ ЗА ТЕКОВНАТА СЕСИЈА А ЗАОСТАНАТИ ИСПИТИ ОД ПРЕТХОДНИТЕ ГОДИНИ Е 1510 ДЕНАРИ НА ЖИРО СМЕТКА НА ФОН УНИВЕРЗИТЕТ.
 
ЗАБЕЛЕШКА: СЕ МОЛАТ СТУДЕНТИТЕ ДА СЕ ПРИДРЖУВААТ ДО РОКОВИТЕ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА ШКОЛАРИНА. ВО СПРОТИВНО ЌЕ ИМААТ ПРОБЛЕМ СО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ​.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?