Септемвриски испитен рок

Се известуваат студентите на ФОН Универзитет запишани на прв и втор циклус на студии дека септемвриската испитна сесија ќе се реализира во периодот од 04.09.2017 - 15.09.2017.

Уплатата за испитите и евентуална заостаната ратата за школарина и депозити ќе се врши од 10-08-2017 до 01-09-2017.

НАПОМЕНА: Студентите кои не ги подмириле своите депозити за следната учебна година нема да може да пријават испити. 

Пријавувањето на испитите во системот за електронско пријавување ќе може да се реализира од 15-08-2017 до 03-09-2017.

За пријавување на еден испит се уплатува 630 денари за тековната сесија и заостанати испити од претходните учебни години е 1510 денари на жиро сметка на ФОН Универзитет

300-000-003-207-729 Депонент Комерцијална Банка

Забелешка: Се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на школарина, депозити и испитиВо спротивно нема да може да пријават навремено и да полагаат.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?