Прв академски час за 2017-2018

Ве известуваме дека првиот академски час за академската 2017-2018 ќе се одржи на 22 септември (Петок) со почеток во 12 часот на Универзитетот ФОН во Скопје. Со свечената академија ќе раководи Ректорот Проф. д-р Нано Ружин.

Студентите кои се запишале на дисперзираните студии во Струмица и Струга ќе имаат организиран превоз а подетални информации можат да добијат на телефонските броеви на студентските служби во Струмица и Струга. 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?