Известување за студентите за Скопски маратон

Почитувани студенти,

На 06.05.2018 (недела) ќе се одржи Скопскиот Маратон, каде што ќе треба да се трча 5 км тимски. 

Сите заинтересирани студенти, најдоцна до 23.04.2018 (понеделник) до 11 часот, да се пријават кај Професорот Александар Поповски во канцеларија 709.  или на 071 341 544

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?