Септемвриска испитна сесија

Се известуваат студентите на ФОН Универзитет запишани на прв и втор циклус на студии дека септемвриската испитна сесија ќе се реализира во периодот од 10.09.2018 - 17.09.2018.

Уплатата за испитите и евентуална заостаната ратата за школарина и депозити ќе се врши од 20-08-2018 до 01-09-2018.

Пријавувањето на испитите во системот за електронско пријавување ќе може да се реализира од 20-08-2018 до 05-09-2018.

НАПОМЕНА: Студентите кои не ги подмириле своите депозити за следната учебна година нема да може да полагаат испити. Студентите кои не пријавиле испити до 05.09 нема да може да полагааат.

За пријавување на еден испит се уплатува 630 денари за тековната сесија и заостанати испити од претходните учебни години е 1510 денари на жиро сметка на ФОН Универзитет 300-000-003-207-729 Депонент Комерцијална Банка Забелешка:

Се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на школарина, депозити и испити. Во спротивно нема да може да пријават навремено и да полагаат.

Распоредите се објавени на овој ЛИНК

Пријавувањето на испити е ИСКЛУЧИВО преку вашиот електронски индекс до 05.09.2018 на овој ЛИНК

Студентите пред полагање ИМААТ ОБВРСКА да подигнат хартиена пријава и тетратка за полагање од студентски прашања или библиотека.

Студентите кои имаат проблем со најава треба да се обратат на support@fon.mk

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?