Октомвриска вонредна испитна сесија

Се известуваат студентите дека вонредната октомвриска испитна сесија ќе се организира во периодот од 15.10.2018 заклучно со 20.10.2018 год.

Уплата, логирање и пријавување на испит за октомвриската испитна сесија ќе се врши во периодот од 02.10.2018 до 10.10.2018 год.

Уплатата за испит изнесува 1510,00 ден. студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање и заклучно со 15 октомври ќе бидат префрлени како спорни студенти.

Пријавувањето на испити е ИСКЛУЧИВО преку вашиот електронски индекс до 10.10.2018 на овој ЛИНК

Уплатата за школарина, семестрални трошоци и испити се врши на посебни уплатници на жиро сметката на ФОН 300-000-003-207-729 Депонент Комерцијална Банка

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство или на 02/ 2 44 55 14

Студентите се должни на испит да се упатат покрај електронската пријава во електронскот индекс и со хартиена пријава која може да ја подигнат на студентски прашања. 

Истовремено ве информираме, дека студентите се должни да ги погледнат своите електронски индекси и доколку имаат направено промена на телефонски број или адреса на живеење да ја достават промената на студентски прашања или info@fon.edu.mk

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?