Вонредна декемвриска сесија

Се известуваат студентите дека вонредната декемвриска испитна сесија ќе се организира во периодот од 03.12.2018 заклучно со 07.12.2018 год.

Уплата, логирање и пријавување на испит за декемвриската испитна сесија ќе се врши во периодот од 22.11.2018 до 29.11.2018 год.

Уплатата за испит изнесува 1510,00 ден.

Пријавувањето на испити е ИСКЛУЧИВО преку вашиот електронски индекс до 29.11.2018 на овој ЛИНК

Уплатата за школарина, семестрални трошоци и испити се врши на посебни уплатници на жиро сметката на ФОН 300-000-003-207-729 Депонент Комерцијална Банка

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство или на 02/ 2 44 55 14

Студентите се должни на испит да се упатат покрај електронската пријава во електронскот индекс и со хартиена пријава која може да ја подигнат на студентски прашања. 

ДЕКЕМВРИСКАТА СЕСИЈА НЕ ВАЖИ ЗА НОВОЗАПИШАНИТЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО 2018-2019 НА ПРВ ЦИКЛУС НА СТУДИИ.

Истовремено ве информираме, дека студентите се должни да ги погледнат своите електронски индекси и доколку имаат направено промена на телефонски број или адреса на живеење да ја достават промената на студентски прашања или info@fon.edu.mk

 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?