Дебата за Уставните амандмани на ФОН

Почитувани,

Ве известуваме дека во Четврток 06.12.2018 со почеток во 12 часот во свечениот амфитеатар на ФОН ќе се одржи втората јавна дебата за уставните амандмани во организација на Владата на Република Македонија и ФОН Универзитет.

Панелисти:

Премиерот на Република Македонија - Г-дин Зоран Заев

Ректор на ФОН Универзитет - Проф. д-р Нано Ружин

Проф. д-р Темелко Ристевски

Проф д-р Сејдефа Џафче

Ве покануваме да присуствувате.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?