Втор колоквиум за летен семестар 2018-2019

Почитувани колеги,

Колоквиумската недела ќе се спроведе од 20.05 до 25.05 2019.

Уплаќање за ратата за школарина како и за пријавување колоквиуми се врши од 14.05 до 17.05.2019

Колоквиум чини 460 денари.

Пријавувањето на колоквиум е ИСКЛУЧИВО преку вашиот електронски индекс од 14 до 18 мај 2019. 

Студентите кои не пријавиле во овој рок нема да имаат право да полагаат. Студентите кои не полагале прв колоквиум немаат право да пријават втор колоквиум туку ќе се упатат директно на испит во јунска сесија.

Полагањето на колоквиумите ќе биде согласно распоредот кој ќе биде објавен на интернет страницата на ФОН во делот Распореди. Информации за вашите финансии можете да добиете и телефонски на 02 2 44 55 14 или 02 2 44 56 06

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?