Систем за ранo информирање за нови студенти

Почитувани матуранти и идни студенти,

Со цел сите идни студенти да има еднаквa можност навремено да ги добијат сите информации за упис и за да се избегнат несакани ситуации во кои студентите ќе се соочат со пополнети квоти, воведовме систем за рано информирање и предупредување.

Сите заинтересирани за запишување и за слободни места на факултетите треба да кликнат на овој линк за да го добиваат информациите бесплатно преку Viber >>  https://invite.viber.com/?g2=AQA40ofkqrnHhEloBiP53GB457o4bjerHx%2B2skiRIqr%2Blw9V79rLciUoI6XMfoaB 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?