Јунска испитна сесија 2018-2019

Се известуваат студентите на ФОН Универзитет запишани на прв и втор циклус на студии дека јунската испитна сесија ќе се реализира во периодот од 10.06.2019 – 25.06.2019.

Уплатата за испитите и евентуална заостаната ратата за школарина ќе се врши од 01-06-2019 до 06-06-2019.
 

Пријавувањето на испитите во системот за електронско пријавување ќе може да се реализира од 03-06-2019 до 07-06-2019.

За пријавување на еден испит се уплатува 630 денари за тековната сесија а заостанати испити од претходните години е 1510 денари на жиро сметка на фон универзитет.

Забелешка: се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на школарина и испити. во спротивно ќе нема да може да пријават испити​.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?