Прв академски час за новата учебна година 2019/2020г.

Почитувани,
 
Ве информираме дека Првиот академски час за новата учебна година  2019/20г.  ќе се одржи  на 02.10.2019год.(среда) во 12ч. во свечениот Амфитеатар .
 
По завршување на церемонијата ,студентите ќе продолжат со деканите и наставниот кадар во  следниве простории :
 
1.Факултет за странски јазици -315
2.Факултет за спортски менаџмент-310
3.Факултет за правно и политички науки-510
4.Факултет за економски науки-407
5.Факултет за детективи и безбедност-408
6.Факултет за информатика -715
7.Архитектонски факултет -610
8.Факултет за дизајн и мултимедија-616

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?