Прв колоквиум за зимски семестар 2019/2020

Колоквиумската недела ќе се спроведе во периодот од 09.11.2019 до 15.11.2019 год.

Уплаќање на колоквиуми се врши од 30.10.2019 до 07.11.2019 год.

Пријавување на колоквиум ќе се врши од 04.11.2019 до 08.11.2019 год.

Колоквиум чини 460 денари

Студентите кои нема да го почитуваат рокот за пријавување нема да полагаат во колоквиумската сесија.

 

Полагањето на колоквиумите ќе биде согласно распоредот кој ќе биде објавен на интернет страницата на ФОН во делот Распореди.

Доколку во вашиот електронски индекс не ви е овозможено од било која причина да пријавите колоквиум, треба да се обратите на студентски прашања.

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ИСКЛУЧИВО ПРЕКУ ВАШИОТ ЕЛЕКТРОНСКИ ИНДЕКС

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?