ДЕКЕМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК 2019/2020

СE  ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ДЕКЕМВРИСКИОТ ИСПИТЕН РОК  ЌE СЕ ОРГАНИЗИРА ВО ПЕРИОДОТ ОД  02.12.2019  ЗАКЛУЧНО СО  06.12.2019 ГОД.

УПЛАТА  ЗА ИСПИТ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 20.11.2019 ДО 29.11.2019 ГОД.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ДЕКЕМВРИСКИОТ ИСПИТЕН РОК ЌЕ СЕ ВРШИ ОД  25.11.2019  ДО  29.11.2019 ГОД. 
 

УПЛАТА ЗА ИСПИТ ИЗНЕСУВА 1510,00 ДЕН. 
 

Забелешка: се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на депозитот од школарина за наредната академска година и уплатите на испити, во спротивно нема да може да пријават испити​.  Испитите ќе се пријавуваат по електронски пат.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?