X
press enter »
MK
EN

ТРАНСФЕРИРАЈТЕ НА АУЕ – ФОН!

АПЛИЦИРАЈТЕ ВЕДНАШ И ДОБИЈТЕ ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА.

НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ....

ДОЗНАЈТЕ и АПЛИЦИРАЈТЕ >>

ОБРАЗОВАНИЕ КОЕ ИНВЕСТИРА ВО ВАС!
Враќaте со знаење.


• Акредитирани програми;

• Сигурно образование;

• Можности за вработување;

• Програма СТУДИРАЈ и РАБОТИ;

АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА.
АПЛИЦИРАЈ >>

АКАДЕМИЈА ЗА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ како дел од Факултетот за информатика.

Стекни вештини сајбер безбедност и вработи се.
Не е потребно претходно знаење или искуство.
Уписите се во тек.
Местата се ограничени.
Аплицирајте веднаш и обезбедете место на cybersecurityacademy@fon.edu.mk
Повеќе информации на 076/225-544
Дознај повеќе >>

ПОВИК ЗА ТРАНСНАЦИОНАЛНО МОБИЛНО ИСКУСТВО AI-NURECC PLUS ЗА МАГИСТРАНТИ!

Мобилностите ќе се реализираат во Јадранско - јонскиот макро регион.

Побрзајте!
Крајниот рок за аплицирање е 31-ви Јули.


Повеќе детали и аликацијата на следниот ЛИНК

СТУДИСКИ
ПРОГРАМИ

Универзитетот АУЕ-ФОН е најстариот и најголемиот приватен универзитет во Македонија. AUE-FON нуди 250+ високо акредитирани предмети на кампусот и онлајн.

НОВОСТИ

АУЕ-ФОН Универзитет

Бидете постојано во тек и информирани за новостите на АУЕ-ФОН универзитетот!

УНИВЕРЗИТЕТ СО
НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

AUE-FON постојано се рангира меѓу најдобрите според квалитетот на образованието, достапноста и резултатите од кариерата.

Процени трошоци

РЕГИСТРИРАЊЕ НА АЛУМНИ

Градењето на силна врска со поранешните студенти како наши амбасадори има клучна улога за промоција на АУЕ – ФОН Универзитетот. Заедничката соработка со алумни заедницата ќе ја зацврсти лојалноста и ќе го засили чувството на припадност и заедништво помеѓу сегашните и поранешните студенти, поддржувајќи го напредокот и развојот на Универзитетот. Со одржување на функционални релации со студентите и АУЕ – ФОН Универзитетот, се стремиме заедно до подобро општество. Регистрирајте сè и станете дел од нашата АЛУМНИ ЗАЕДНИЦА!

Студентите - дел од големото семејство на АУЕ- ФОН

Студентски
глас

СТУДЕНТСКИ ГЛАС е анонимен! ГЛАСOT на студентите за сите отворени прашања, дилеми, непријатни искуства, критика, но и за пофалби или нови иницијативи.

ПРИЈАВИ
КОРУПЦИЈА

Спречување на корупција во високото образование преку ефективна антикорупциска стратегија. Секоја пријава е анонимна, а личните податоци се заштитени.