X
press enter »
MK
EN

Calling all high school students!


Ready to showcase your skills regionally? Join "Scouting the Most Capable"!

Open to graduates in our region. Win internships, scholarships & more

Apply now! Don't miss out!️

NEXT CHAPTER

ОБРАЗОВАНИЕ КОЕ ИНВЕСТИРА ВО ВАС!
ВРАЌAТЕ СО ЗНАЕЊЕ.


• АКРЕДИТИРАНИ ПРОГРАМИ;

• СИГУРНО ОБРАЗОВАНИЕ;

• МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ;

• ПРОГРАМА СТУДИРАЈ И РАБОТИ;

АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА.
АПЛИЦИРАЈ >>

NEWS

AUE-FON University

Keep up to date with the news of AUE – FON University!

BEST VALUE UNIVERSITY

AUE-FON consistently ranks among the best for educational quality, affordability and career outcomes.

Estimate cost

РЕГИСТРИРАЊЕ НА АЛУМНИ

Градењето на силна врска со поранешните студенти како наши амбасадори има клучна улога за промоција на АУЕ – ФОН Универзитетот. Заедничката соработка со алумни заедницата ќе ја зацврсти лојалноста и ќе го засили чувството на припадност и заедништво помеѓу сегашните и поранешните студенти, поддржувајќи го напредокот и развојот на Универзитетот. Со одржување на функционални релации со студентите и АУЕ – ФОН Универзитетот, се стремиме заедно до подобро општество. Регистрирајте сè и станете дел од нашата АЛУМНИ ЗАЕДНИЦА!

Студентите - дел од големото семејство на АУЕ- ФОН

Студентски
глас

СТУДЕНТСКИ ГЛАС е анонимен! ГЛАСOT на студентите за сите отворени прашања, дилеми, непријатни искуства, критика, но и за пофалби или нови иницијативи.

ПРИЈАВИ
КОРУПЦИЈА

Спречување на корупција во високото образование преку ефективна антикорупциска стратегија. Секоја пријава е анонимна, а личните податоци се заштитени.