X
press enter »
MK
EN

ФАКУЛТЕТИ

Во моментов Американскиот универзитет на Европа ФОН има акредитирано 8 факултети со повеќе од 45 насоки на додипломски и последипломски студии, на кои се одвива настава на Англиски, Македонски и Албански јазик по највисоки стандарди со примена на најсовремена технологија. Ве покануваме да го одберете вистинскиот факултет за Вашата иднина!