X
press enter »
MK
EN

АКАДЕМСКИ ЖИВОТ


Академскиот живот на АУЕ ФОН се фокусира на поврзаноста помеѓу пронаоѓањето и развојот на ново знаење и ширењето на тоа знаење на другите.


Бидете спремни на предизвици  и да научите нови вештини. Ќе се менувате и ќе се развивате лично и професионално, негувајќи ја вашата способност да продолжите да учите.