X
press enter »
MK
EN

 

СОЦИЈАЛЕН ЖИВОТ
Ако сте студент од странство, можеби вашиот најголем предизвик е да одлучите колку дополнително време имате по студирањето и кои дополнителни активности даваат најголема награда.
Студирањето на кампусот ви овозможува максимално да ги искористите можностите, активностите и капацитетите што се нудат на секоја локација. Кампусот на АУЕ ФОН нуди спортски, дебатни клубови, рекреација и социјални настани, како и студентски простори за средби и дружење.

elf, keep nusy and make friend on campus and in halls. Me

 

anwhile, the attractions of the capital city of N. Macedonia are never more than a short bus ride away.

nd on campus and in halls. Meanwhile, the attractions of the capital city of N. Macedonia are never more than a short bus ride away.