ТРАНСФЕРИРАЊЕТО ОД ЕДЕН УНИВЕРЗИТЕТ НА НАШИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НЕКА БИДЕ ВАШ ПРЕДИЗВИК

 

Целиот процес на трансферирање Американскиот универзитет на Еворпа-ФОН ви го олеснува и ви го поедноставува. Од една страна ние знаеме дека Вие  како студенти сте доволно искусни за да поминете низ брз процес на прием и ќе  ја донесете вашата одлука што е можно побрзо. Од друга страна, ние ги имаме во предвид сите важни аспекти во целиот процес за трансферирање и ви ја ставаме на располагање нашата флексибилност. Нашиот процес на прием за студенти за трансфер е дизајниран да биде брз, лесен и да вклучува само минимум административни барања, но сепак ви дава персонализирана, детална и јасна идеја за можностите што ви се достапни на АУЕ-ФОН. 

Инвестираме во Вас! 

 

Можеш да студираш на приватен универзитет по државна квота. Што значи тоа? Без разлика дали претходно си студирал на државен или приватен универзитет, ние ти нудиме да извршиш трансфер за 400 евра по година а воедно да ги уживаш сите предности што ги нудиме и тоа: достапен наставен кадар, Online настава доколку не си во моженост да ја следиш наставата, достапна администрација за твоите барања и најмодерна универзитетска зграда со сите нејзини одделни капацитети. 

АУЕ-ФОН инвестира во најдобрите!

 

НАШИОТ ЛИЧЕН ПРИСТАП Е НАШАТА ФЛЕКСИБИЛНОСТ! Ние се прилагодуваме на Вас. Американкскиот универзитет на Европа-ФОН ве охрабрува да ги искористите сите Ваши академски потенцијали во текот на универзитетските студии, а нашата цел е да ги задоволиме вашите интереси, потреби и академски и професионални очекувања. Академскиот тим задолжен за програмата за додипломски студии каде што сакате да студирате на АУЕ-ФОН  ќе изврши персонализирана, детална анализа на претходните академски достигнувања. 

   

ПРОМЕНАТА МОЖЕ ДА БИДЕ МНОГУ ПОЗИТИВНА

 Секако најважно е што сте среќни и страстни за вашите студии. Ние им помагаме на нашите студенти и нивните семејства да донесат правилни одлуки. Бидете сигурни дека напорната работа и вложената инвестиција во Вас  ќе бидат вреднувани колку што е можно повеќе. 

 

Чувствувај се вреден, уживај во статусот студент, трансферирај се на АУЕ-ФОН!

Повеќе информации на: info@fon.edu.mk; Тел: 02 244 55 55; 070 345 999.  

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?