X
press enter »
MK
EN

УСЛОВИ ЗА УПИС НА АМЕРИКАНСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НА ЕВРОПА - ФОН

  • За прв циклус студии, цената за школарина изнесува 1600 евра (уписниот рок трае до 29.09.2022)
  • За втор циклус студии за IV-та година, цената за школарина изнесува 1600 евра (уписниот рок трае до 20.11.2022)
  • За втор циклус студии за V-та година, цената за школарина изнесува 2000 евра (уписниот рок трае до 20.11.2022)

На следниот линк се наоѓаат детали за потребната документација за упис https://bit.ly/3zPjTT6.

За уплата на школарината во целост, заклучно со 29.09.2022 година добивате попуст во висина од 5%.

Можност за плаќање на школарината на 4 рати.

Во соработка со Халк Банка овозможено е плаќање на школарината на 10 рати без провизија. За сите студенти на АУЕ - ФОН, Халк Банка овозможува и субвенциониран потрошувачки кредит, без трошоци и 0 % камата.  Повеќе детали може да се добијат на https://bit.ly/3LNRlf8.

Заинтерираните, доколку имаат потреба од финансиска поддршка, може да  аплицираат на следниот линк https://forms.office.com/r/XrbqZ5F4n9.

Повеќе информации во врска со студиите можат да се добијат на контакт телефонот 070/345-999.