Склучен Меморандум за соработка со компанија од областа на сајбер безбедност

Факултетот за информатика при ФОН Универзитетот склучи Меморандум за соработка со австралиска компанија од областа на сајбер безбедност која е прогласена во врвните 25 компании кои обезбедуваат менаџирани сервисни решенија во APAC регионот за 2018 година и е добитник на “Innovation Award” за нивниот “Crystal Eye” продукт во 2019 година на “2019 Consensus Awards” настанот одржан во Сиднеј, Австралија.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?