НATO караванот поттикна исклучително интересна дебата во амфитеатарот на Универзитетот Фон

Денес, 11.12.2019 год., Претседателот, г-дин. Стево Пендароски, изворно ги запозна присутните за процесот и придобивките од членството во Алијансата и можностите за пристап до нив. 

На дебатата,покрај студентите, присуствуваа и Н.Е Рејчел Галовеј, Амбасадор на Велика Британија во Скопје, г-дин Дарко Алексов (МОСТ), како и наставниот кадар на Универзитетот ФОН.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?