Студенти од Универзитетот ФОН и од SWISS UMEF University-Geneva во посета на Претседателот Пендаровски

Студенти од Универзитетот ФОН и од SWISS UMEF University-Geneva, остварија посета кај Претседателот на Република Северна Македонија, господинот Стево Пендаровски.

Посакувајќи им добредојде, претседателот Пендаровски ја претстави работата на институцијата, неговите права и должности во внатрешната и надворешната политика и улогата на Претседателот во рамки на поделбата на власта во државата.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?