АУЕ - ФОН и Мурат Виринг Системс Македонија ДОО

 

ДОГОВОРИВМЕ ИДНИНА!
Американскиот универзитет на Европа - ФОН и Мурат Виринг Системс Македонија ДОО денеска потпишаа Меморандум за соработка со кој студентите на АУЕ- ФОН ќе имаат можност да се стекнат со практична работа, но и да работат во оваа ценета и реномирана компанија, а при тоа непречено да ги извршуваат своите академски обврски. Мурат Тиџарет е компанија конкурентна на светскиот пазар во производство на електро инсталации за возила. Таа е основана од 1969 година и служи на автомобилската индустрија. Главното седиште се наоѓа во Турција. Поради квалитетот и можностите кои ги нуди, Мурат Тиџарет има отворено свои фабрики во Европа, Кина, Северна Америка и Република Северна Македонија.
ПРАКТИЧНОТО УЧЕЊЕ Е КЛУЧЕН ПРИДОНЕС ВО ПРОЦЕСОТ НА ИНОВАЦИИ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО, да ги споиеме теоријата и праксата за СИГУРЕН ПОЧЕТОК НА ВАШАТА КАРИЕРА
Ова е одлична можност
СТУДИРАЈ И РАБОТИ!

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?