X
press enter »
MK
EN

Практикантска работа во ЕВН Македонија

ЕВН Македонија, преку својата практикантска платформа, овозможува за студентите на ФОН да се стекнат со практикантско искуство, во текот на летниот период.

Практикантската програма претставува одлична можност за студентите да се запознаат и да ги истражат потенцијалните работни места и може да биде одлична можност за проширување на академското знаење.  Апликациите за пракса заедно со вашето CV треба да се испратат на praktikum@evn.mk.

Во дописот треба да наведете посакувана област и град каде сакате да извршувате практична работа.