X
press enter »
MK
EN

Пракса во Прокредит банка за информатичари

ПроКредит Банка бара: Практикант за Информатичка технологија за подршка на апликации и развој во Секторот за информатички технологии во Скопје.

Потребни квалификации и вештини: 

 • Tрета или четврта година на студии во областа на информатичка технологија и компјутерското инжинерство
 • Познавања на една од следниве Microsoft технологии:
   1. Microsoft Visual Studio .NET ; C# ;
   2. MS SQL Server/Reporting Services;
   3. Microsoft SharePoint
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за тимска работа
 • Способност за решавање проблеми


Организација на практичната настава:

 • Практичната настава ќе се одвива во Централната Управа на ПроКредит Банка во Скопје - Секторот за Информатички Технологии
 • Динамичен процес на учење преку конкретни работни задачи со целосна поддршка од ментор
 • Работа на реални проекти преку развој и поддршка на апликации
 • Праксата ќе биде со времетраење од 2 до 3 месеци по 8 часа на ден
 • Финансиски надоместок за учесниците

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на следнава емаил адреса job@procreditbank.com.mk