X
press enter »
MK
EN

Пракса во Шпаркасе Банка

Драги студенти,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје Ве поканува да ја реализирате Вашата практична настава во нашите организациони делови:

Микро кредитирање

Картично работење

Кредитна и депозитна администрација

Домашен и девизен платен промет

Експозитури

Потребни услови за аплицирање: Редовни студенти запишани на додипломски или постдипломски студии. Познавање на работа со компјутери (Microsoft Office) Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно во период од минимум еден и максимум два месеци.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме да ја испратите Вашата кратка биографија на hr@sparkasse.mk Службата за Човечки ресурси Ви стои на располагање за сите дополнителни прашања.