X
press enter »
MK
EN

Пракса во Iteligent Solution

Iteligent Solution има потреба од практикант на позиција Software developer, кој понатака има можност да биде вработен.

Позицијата е отворена за сите студенти од ФОН Универзитет кои сакаат и се спремни да учат, да стекнат искуство, како и професионално се надоградат.

Претходно искуство не е задолжително. Одлични услови за работа. Практикантот ќе добива месечен надоместок.

Потребно е познавање : .Net C# MVC is a plus SQL Server and relational database HTML, CSS jQuery Design patterns Software architecture

Заинтересираните потребно е да испратат CV на contact@iteligents.com