X
press enter »
MK
EN

Пракса во YEF во Брисел

Се повикуваат студентите на Факултетите за Политички и Правни науки да аплицираат за следниов open call.

„Young European federalists“ бара практикант за работа во Европскиот секретаријат на организацијата во Брисел.

Праксата започнува на 29 август и може да трае од 3 до 6 месеци.

Праксата се одвива на англиски јазик, но предност е знаењето на францускиот и холандскиот јазик.

Пријавувањето трае до 14 јули. 

Повеќе детали може да прочитате на следниов ЛИНК