X
press enter »
MK
EN

Практична работа во AirBus во Франција

Групацијата „Airbus“ е глобален лидер во областа на авиосообраќајот.

Канцеларијата во Франција бара практиканти за 6-месечна пракса која започнува од 1 септември.

Кандидатите треба да бидат во првата или втората година од магистерските студии или во последната година од додипломските студии по маркетинг.

Кандидатите треба да имаат одлично познавање на англискиот јазик. Повеќе информации на следниов ЛИНК.