X
press enter »
MK
EN

Пракса во Вашингтон, Лондон и Хаг

Меѓународната адвокатска комора, распишува конкурс за пракса во канцелариите во Вашингтон, Лондон и Хаг на повеќе позиции за студентите на Правниот факултет на ФОН Универзитет.

Праксата се одвива од 4 до 12 недели на некоја од локациите со можност за вработување, како алумни студенти на ФОН Универзитет.

Деталните информации за аплицирање и расположливите позиции може да прочитате на следниов ЛИНК