X
press enter »
MK
EN

Платени IT пракси во Барселона и Севиља, Шпанија

ФОН Универзитет и Spain Internship, распишуваат три огласи за платена пракса во Севиља и Барселона, Шпанија за студентите на Факултетот за информатика на ФОН Универзитет. 

Огласите може да се преземат на овој линк: https://drive.google.com/file/d/0B5PgQvq0ZQTsRkM5bzMyVXAtS2c/view?usp=sharing

Деталите за аплицирање на заедничките пракси во Шпанија може да ги прочитате на овој линк: http://fon.edu.mk/novost.aspx?cid=301