X
press enter »
MK
EN

АУЕ – ФОН овозможува одлични услови за рано пријавување во мај

Благодарение на огромниот интерес за кампањата NEXT CHAPTER, Американскиот универзитет на Европа - ФОН и во мај овозможува одлични услови за рано пријавување!

Условите се однесуваат за матуранти со одличен или многу добар просек. Заинтересираните имаат можност преку апликацијата за рано пријавување на нашата веб страница да остават свои лични податоци и ќе бидат контактирани од страна на наш тим.

Поволностите од кампањата за рано пријавување за матурантите со одличен или многу добар просек ќе може да се искористат само во мај.

Слоганот за целокупната уписна кампања на Американскиот универзитет на Европа – ФОН за оваа академска година е „NEXT CHAPTER“.

Повеќе информации може да се добијат на телефонскиот број 076/22 55 44.

Отворете ново поглавје во животот и аплицирајте на https://forms.office.com/r/qEcWQQTnwZ