X
press enter »
MK
EN

Пракси

1
Jun
Платена пракса во Accounting Point

Accounting Point, распишува оглас за ПЛАТЕНА пракса со можност за вработување за студентите на Факултетот за еконмски науки на ФОН Универзитет.

повеќе...

4
Dec
Оглас за пракса за IT сектор

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server;.

повеќе...

10
Jul
Пракса со меѓународно искуство во Frontwisegroup

Пракса со меѓународно искуство во Frontwisegroup.

повеќе...

24
Jan
Платени IT пракси во Барселона и Севиља, Шпанија

ФОН Универзитет и Spain Internship, распишуваат три огласи за платена пракса во Севиља и Барселона, Шпанија за студентите на Факултетот за информатика.

повеќе...

3
Jul
Пракса во Вашингтон, Лондон и Хаг

Меѓународната адвокатска комора, распишува конкурс за пракса во канцелариите во Вашингтон, Лондон и Хаг на повеќе позиции за студентите на Правниот факултет на ФОН Универзитет.

повеќе...

3
Jul
Практична работа во AirBus во Франција

Канцеларијата во Франција бара практиканти за 6-месечна пракса која започнува од 1 септември.

повеќе...

3
Jul
Пракса во YEF во Брисел

„Young European federalists“ бара практикант за работа во Европскиот секретаријат на организацијата во Брисел.

повеќе...

21
Jun
Практикантска позиција за истражувач во Агенција РЕЈТИНГ

Агенција Рејтинг – Скопје на студентите од ФОН Универзитет им нуди можност да учествуваат во работните процеси и на тој начин им овозможува да научат нешто повеќе за истражувачката дејност.

повеќе...

21
Jun
Пракса во Iteligent Solution

Iteligent Solution има потреба од практикант на позиција Software developer, кој понатака има можност да биде вработен.

повеќе...

21
Jun
Пракса во Шпаркасе Банка

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје Ве поканува да ја реализирате Вашата практична настава во нашите организациони делови.

повеќе...

21
Jun
Повик за практиканска работа во ХАЛКБАНК АД Скопје

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од ХАЛКБАНК базата на податоци како потенцијал за вршење на практична работа во банката кои треба да следат во идниот период може да аплицирате на следниот линк http://www.halkbank.mk/vrabotuvanje.nspx или да...

повеќе...

21
Jun
Пракса во Тутунска банка

За сите динамични и мотивирани кадри кои се за интересирани за запознавање на банкарското работење, нудиме можност за остварување на практикантска работа во рамки на организационите единици на НЛБ Тутунска банка.

повеќе...

21
Jun
Пракса во МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ АД - СКОПЈЕ

За потребите на Сектор за активности за технички услуги за корисници во Областа на Главниот директор за техника и ИТ има потреба од ангажирање на пет (5) практиканти.

повеќе...

21
Jun
Пракса во Прокредит банка за информатичари

ПроКредит Банка бара: Практикант за Информатичка технологија за подршка на апликации и развој во Секторот за информатички технологии во Скопје.

повеќе...

21
Jun
Пракса во Народна Банка на Република Македонија

Ве известуваме дека студентите на ФОН Универзитет од областа на правото, економијата, информатичките науки, меѓународните односи, човечките ресурси, македонскиот јазик и лектура, англискиот јазик, од сите образовни циклуси, во периодот од 1.6. до...

повеќе...

21
Jun
Практикантска работа во ЕВН Македонија

ЕВН Македонија, преку својата практикантска платформа, овозможува за студентите на ФОН да се стекнат со практикантско искуство, во текот на летниот период.

повеќе...

13
Jun
Повик за платена пракса во МЦЕО

Македонски центар за европско образование (МЦЕО) распишува поик за волонтери-практиканти кои би учествувале во работата на МЦЕО започнувајќи од 15 јуни 2016 година во период од три месеци. Времето на започнување може да биде договорено согласно...

повеќе...

18
May
Апликација за практиканска работа во PWC- PricewaterhouseCoopers

На ФОН Универзитетот, беше одржана презентација од страна на PWC- PricewaterhouseCoopers, една од најголемите светски мултидисциплинарни организации кои нудат професионални услуги во решавање на комплексни деловни проблеми.

повеќе...

21
Apr
Повик за аплицирање за интерншип

Повик за аплицирање за интерншип во Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH,.

повеќе...